søndag 8. juli 2012

Tursalat

Jeg har glemt å skrive hvordan det gikk med muffinsene den 2. dagen. De var relativt tørre, og var ikke egnet. De kan dermed tas med på turer som varer i en eller to dager, men for lengre kjøre- eller fjellturer er de ikke egnet.  Et annet forslag til turmat, er salat. Den kan jo heller ikke vare i evigheter, men er godt å ta fram første dag på tur. For å gjøre den mer mettende kan det være lurt å tilføre pasta og kylling. Oppbevar kyllingen og pastaen for seg, og bland når du skal spise. Da holder spesielt pastaen seg bedre. Husk også å velge en salat som er sprø, for den vil holde seg fin i matboksen mye lenger.

Ingredienser:
2 kyllingbryst. Stekes først en liten stund, for deretter å trekke seg ferdig i vann. Da blir de saftigere synes jeg, og det er en fordel når de ikke skal fortæres med en gang.
2 appelsiner, skjær ut filetene.
Fast salat.
Rødløk, kuttet i småbiter.
Cherrytomater
Agurk, i småbiter
Sukkererter
Osteterninger, fetaost eller Norvegia
Cashewnøtter
Pesto, ferdig eller på glass


Her er det egentlig bare å velge så mange eller få ingredienser som du har lyst, råd til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar