Frøken glutenfri har sett på denne kaka på noen bursdager, og nå kom endelig dagen for å få smake på den. Oreokaken er en liten bombe av en kake, men så mektig som den er klarer du ikke store biten.
Ingredienser:
Bunn:
Nesten 2 pakker Chocolate o's (glutenfrie "oreokjeks")
100 gram smør
Bland sammen i en foodprosessor og klem ut i en form. Sett i kjøleskapet, mens du begynner med det hvite fyllet.
200 g Philadephiaost
2,5 dl melis
3 dl kremfløte
Resten av kjeksene
Bland ost og melis, pisk fløten og bland forsiktig. Bre utover 2/3 av kremen på bunnen, og brekk kjeksene i store biter og trykk ned i kremen. Inn i kjøleskapet igjen, og begynn med det brune fyllet.
1 pk sjokolademousse, tilbered i henhold til pakka. Smør den på kaka, og la den stivne litt i kjøleskapet før du tar på resten av det hvite fyllet.
Til slutt kan du smelte litt kokesjokolade og ringle over kaka.
Har laget denne kaken flere ganger, fantastisk enkel oppskrift og FANTASTISK god kake som er helt klart best dagen etter den er lagd! :)
SvarSlett