mandag 18. april 2011

Oreokake

Frøken glutenfri har sett på denne kaka på noen bursdager, og nå kom endelig dagen for å få smake på den. Oreokaken er en liten bombe av en kake, men så mektig som den er klarer du ikke store biten.

Ingredienser:
Bunn:
Nesten 2 pakker Chocolate o's (glutenfrie "oreokjeks")
100 gram smør

Bland sammen i en foodprosessor og klem ut i en form. Sett i kjøleskapet, mens du begynner med det hvite fyllet.

200 g Philadephiaost
2,5 dl melis
3 dl kremfløte
Resten av kjeksene

Bland ost og melis, pisk fløten og bland forsiktig. Bre utover 2/3 av kremen på bunnen, og brekk kjeksene i store biter og trykk ned i kremen. Inn i kjøleskapet igjen, og begynn med det brune fyllet.

1 pk sjokolademousse, tilbered i henhold til pakka. Smør den på kaka, og la den stivne litt i kjøleskapet før du tar på resten av det hvite fyllet.

Til slutt kan du smelte litt kokesjokolade og ringle over kaka.

1 kommentar:

  1. Har laget denne kaken flere ganger, fantastisk enkel oppskrift og FANTASTISK god kake som er helt klart best dagen etter den er lagd! :)

    SvarSlett