søndag 24. april 2011

Lavendelcookies

I fjor høstet jeg inn lavendel fra hagen. I det lille glasset var det kun igjen en spiseskje med lavendelblomster. Resultatet ble blekgule cookies som smaker svakt og godt av lavendel.

Ingredienser:
200 gram smør
2 dl sukker

Disse piskes lyst og luftig

5 dl fin glutenfri miks
1 ts vaniljesukker
1/4 ts hjortetakksalt
1 ss lavendel

Nå kan du igjen nyte glutenfribakingens gleder. La maskinen gå i sakte fart og bland inn resten av ingrediensene. Du behøver ikke være redd for at det skal bli seige kaker!

Rull små kuler som du setter på et bakepapirkledd stekebrett. Sett ovnen på 150 grader, i mens lar du kakene bli kalde i kjøleskapet. Dersom du lar være å gjøre det, vil kakene flyte utover og ikke bli spesielt pene.

Stekes i 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar