lørdag 29. januar 2011

Urterull

For øyeblikket står to urteruller til heving. Oppskriften må dessverre bli veldig omtrentlig, for her brukte jeg en dæsj av ditt og en dæsj av datt.
Ingredienser:
En pakke grovt mel fra Toro
En del Finax italiensk mel
En god del Fibra Teff
En revet gulrot
En halv liter melk
En pakke tørrgjær
Bittelitt salt
Bittelitt sukker (for å gjøre gi et dytt til hevingen siden huset vårt er kaldt for tiden)


Eltes godt og settes til heving. Deigen delte jeg i to deler. Hver av dem klemte jeg ut til to firkanter. På den ene klippet jeg over basilikum, persille og oregano, den andre fikk et tykt dryss av persille og koriander. Deretter rulles de sammen som rullekaker og legges til heving på et bakebrett med skjøten ned. Når de er ferdig hevet er planen å pensle dem pent med litt olje og drysse over litt flaksalt. Jeg tror og håper at dette blir et godt følge til tomatsuppe i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar