Ingredienser:
1/2 pakke gjær
3 dl lunkent vann4 ss olje
1 ts salt
8 dl glutenfritt mel
Deigen blandes sammen og knaes. Mens den står til heving i en halv times tid, lages den enkle, men veldig gode sausen som er beskrevet nedenunder.
Pizzasaus:
400 g kyllingkjøttdeig
1 finhakket løk
2 finhakkede hvitløksbåter
1 ss olje til steking
6 ss tomatpuré
1 dl vann
Godt med oregano
1/2 ts salt
Pepper
Bittelitte grann sukker
Ost
Stek først kjøttdeigen, ha i løken og hvitløken og fortsett å steke. Ha i resten av ingrediensene og la det putre i ca 5 minutter.
Kjevle pizzaen til to tynne pizzabunner, hell på fyllet og dryss over osten.
Stekes på 225 grader, midt i ovnen i 12-15 minutter.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar