6,2 dl demerarasukker/vanlig sukker
750 gram smør
Dette piskes "hvitt". Det er selvfølgelig begrenset hvor hvitt brunt sukker kan bli :)
6 egg
Piskes inn, ett og ett.
21 dl fin Toro kakemiks
4 ts vaniljesukker
4 ts natron
1 ts salt
Dette blandes/piskes inn i deigen. Fordelen med å bake med glutenfritt mel er at du slipper å være redd for at glutenet skal gjøre deigen for seig.
1 stor pakke brune sjokoladeknapper
1 stor pakke hvite sjokoladeknapper
Halvparten av deigen kan du legge i poser og ha i fryseren til påske, resten setter du i kjøleskapet så deigen får satt seg litt. Deretter legger du teskjestore eller spiseskjestore klatter på stekebrettet, alt etter hvor store kaker du vil ha.Stekes på 175 grader midt i ovnen i 8-10 minutter. Ikke ta dem av brettet med en gang, men la dem bli litt kalde.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar