tirsdag 3. april 2012

Marsmallows

1 dl vann
8 plater gelatin


Bløtlegges, og piskes med vispen i en kjøkkenmaskin.

4 dl sukker
2,5 dl lys sirup
1 dl vann


Koker på svak varme i 5 minutter. Dette skal du helle i gelatinblandingen i en tynn stråle, mens kjøkkenmaskinen pisker i full fart. Fortsett piskingen i 10 minutter, hell i

2 ts vaniljesukker

og pisk litt til.

Strø melis på et bakepapir og klask røra utover. Stryk massen ganske flat. Sikt melis på oversiden, og la det stå og tørke til dagen etter. Jeg brukte pizzahjul for å dele dem opp i firkanter. Deretter dyppet jeg alle sidene i melis, og lot dem stå og tørke litt til. Oppbevares i boks.

Fryktelig søtt, på grensen til kvalmende, og veldig godt. Spesielt godt i en kopp kakao.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar