Disse glutenfrie pizzasnurrene er fabelaktig gode. Oppskriften er som følger:
15 dl glutenfritt fint mel
5 dl glutefritt grovt mel
2 ss fiberhusk
4 ss olje
2 ts salt
4 ss kesam (kan utelates)
1 pk ferskgjær
8 dl lunken melk
Bland gjær og fiberhusk i melken. La dette stå og svelle i 10 minutter. Bland deretter inn alle de andre ingrediensene og elt i 10 minutter, eller til deigen ser godt blandet ut. La den heve en liten stund. Deretter tar du en firedel av den ut på bakebordet, bruk en god del mel under. Rull deigen i melet, ellers blir det bare klin. Klem den ut til et rektangel. Legg på fyll, se forslag lenger ned på siden. Skjær den opp som om den var en rullekake og legg dem på brettet. Klem dem flate med hånden.
Hev til snurrene er luftige når du klemmer forsiktig på dem.
Stek dem i ca 15 minutter ved 225 grader midt i ovnen.
Alternativ 1:
Pesto, fetaost, revet ost og løk
Alternativ 2:
Oppskåret salami, pastasaus (gjerne fra boks), revet ost og løk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar