Deig:
4 dl glutenfritt mel0,5 dl malte mandler
150 g romstemperert smør
3 ss vann
De tre første ingrediensene knas sammen, ha i vann og samle det til en deig. Klem deigen ut i en litt vid paiform og putt den i fryseren. Når den er blitt helt kald, stekes den på nest nederste rille ved 225 grader i 15 minutter.
Fyll:
3 løk
1/4 sellerirot
1 båt hvitløk
7 soltørkede tomater
Fetaost
Ost
6 egg
4 dl lettmelk
Persille
De tre første ingrediensene kuttes i småbiter og stekes ved middels temperatur i stekepannen.
De soltørkede tomatene legger du først i varmt vann, deretter kjøres de til mos i en liten matmølle. Hell tomatmosen i panna og stek ingrediensene enda litt til.
Røra helles i paiskallet, sammen med resten av ingrediensene. Paien stekes videre på 180 grader i ca en halv time. Dryss over persille. Vel bekomme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar